MİA Yaşam Merkezi Açıldı

Mutluluğu Paylaşmak

MİA VAKFI, sosyal sorumluluk bilinci ile sosyal , sağlık ve eğitim alanında toplumsal yaşama katkıda bulunmak amacı ile 1995 yılında kurulmuştur. Yirmi beş yıl boyunca binlerce öğrenciye burs verilmiş , lösemi hastası çocukların tedavisine ve ailelerine destek vermiş ve vermeye de devam etmektedir.
Bilindiğini gibi hiçbirimiz tek başımıza yaşamıyor ve hiçbirimiz sadece kendimizden sorumlu olamayız. Hepimiz aynı gemideyiz. Mutluluğu, mutsuzluğu, acıyı ve tatlıyı aynı anda birlikte yaşarız. Esas olan, acımızı paylaşarak azaltmak ve mutluluğumuzu paylaşarak arttırmaktır.

MİA YAŞAM MERKEZİ, bu duygu ve düşüncelerimizin meyvesi olarak, Vakfımızın çaba ve imkânları ile kurulmuştur. Dezavantajlı kişilerin birçok temel ihtiyacına aynı mekânda cevap verebilecek şekilde tasarlanan merkezimizin hizmet anlayışı fiziksel özellikleri itibarıyla bundan sonraki projeler için örnek olacağına inanıyoruz.
Atalarımız, vakıf yoluyla insanlara hizmet etme anlayışını bize miras bıraktıkları gibi biz de gelecek kuşaklara bu amaca hizmet edecek kalıcı eserler bırakmak zorundayız. Bu kervana katılmış olmaktan gurur duyuyoruz.

VAKFIMIZIN AMACI ; ekibimizle daha iyi hizmet sunmak ve merkezlerimizin sayısını çoğaltmaktır.

İnanıyoruz ki, mutlu olmanın yolu, başkasını mutlu etmekten geçer.